Porer, linjer og struktur

Etterhvert som vi blir eldre endres tonen og strukturen i huden vår. Porer og fine linjer i ansikt, hals og bryst er det som vanligvis vises først. Harmony Erbium Yag laser fra Alma Lasers er en behandling som fokuserer på å forbedre hudens struktur, redusere synligheten av fine linjer, porer, slapp hud, arr mm. 

Finn en time som passer deg og bestill en konsultasjon

Dra

Områder og priser

Erbium laser er en av flere behandlinger på klinikken for hudforbedring.  Hjemmebehandling med ZO Skin Health eller Skin Better Science bør kombineres med laser og eventuelt kjemiske peelinger og/eller Dermapen behandlinger for bedre resultater og for opprettholdelse av resultat.

Porer nese

2062,-

Lett oppstramming ansikt

2750,-

Lett oppstramming hals

2750,-

Hudforbedring ansikt

5390,-

Linjer

Oppstramming og hudforbedring kombinasjon Ansikt

6490,-

Øyelokk og rynker

4950,-

Oppstramming og rynker kombinasjon Hals

6490,-

Linjer rundt munn

4950,-

Små acne arr lokalt kinn

4950,-

Oppstramming hender

2750,-

Oppstramming og rynker hender

4950,-

Liplaser

2750,-

laserbehandling for økt leppevolum uten filler injeksjon. Liplaser varmer i de dype lagene av huden som stimulerer til økt kollagen produksjon, dette gir fastere og plumpere effekt til leppene igjen. *Behandlingen passer ikke for deg som har permanent makeup på lepper.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvordan behandles porer, linjer og struktur? + -

For å forbedre porer, linjer og struktur i huden kan laserbehandling med Erbium Yag være et godt alternativ. Erbium YAG laser er en ablativ laser som bruker fraksjonsteknologi. «Ablativ» innebærer at laseren varmer opp vannet i det ytterste hudlaget (epidermis) noe som fører til at dette hudlaget skaller av og skiftes ut. I tillegg til å behandle det ytterste hudlaget vil Erbium Yag laseren også generere varme i det dypere hudlaget (dermis), hvor den stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Dette gir en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

Hvem kan ikke behandles? + -

Vi behandler ikke gravide og ammende. På den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.
Erbiumlaser kan brukes på alle hudtyper.

Hva må jeg tenke på før og etter behandlingen? + -

Alle som skal behandles må tenke på følgende: 

  • Man bør unngå sterk sol eller solarium 4 uker før behandling. De 2 siste ukene skal man heller ikke bruke selvbruningskrem.
  • A-vitaminsyre og kremer med sterke syrer må ikke brukes siste uken før behandling.
  • Bruk SPF 50, 4 uker før, og 4 uker etter behandling for å unngå pigmentforstyrrelser.

Trenger jeg flere behandlinger? + -

Antall behandlinger som du trenger for ønsket resultat varierer selvsagt av hva man behandles for og hvor kraftig forandringer man skal behandle. Vanligvis vil klinikken anbefale ca 1-3 behandlinger for best mulig effekt. Mindre porer, linjer og uregelmessigheter i huden vil gjerne bli betydelig bedre allerede kort tid etter første behandling. 

Hvordan vil huden se ut etter en behandling? + -

Huden vil være hoven, rød og stram etter behandling. Etter noen dager vil man begynne å flasse. Man må unngå direkte sollys den første tiden etter behandling og bruke høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg? + -

Du booke en gratis konsultasjonstime før laser behandlinger på leskin.no, ringe oss på 94133553 for mer informasjon eller du kan sende en e-post til siri@leskin.no

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag: 10.00 – 20.00

Tirsdag – Fredag: 10.00 – 18.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.