Slependveien 48, 1341 Slependen

No products in the cart.

Behandlingsmeny

I en konsultasjon gir vi deg en grundig vurdering av din hud. Deretter får du råd og svar på dine spørsmål. På denne måten får du et godt grunnlag for å velge riktig behandling og eventuelle produkter som passer deg. 

Injeksjonsbehandlinger

Med injeksjonsbehandlinger menes filler, mesoterapi eller rynkeredusering  som ofte brukes for å oppnå en glattere og fyldigere hud. Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.

Laserbehandlinger

Laserbehandling anvendt til ulike kosmetiske formål. Forskjellig typer lasere brukes til hudoppstramming, hudforbedring, fjerning av pigmentflekker, fjerning av sprengte blodkar, rødme, arr, fødselsmerker, akne og rynker & tatoveringer. 

Permanent hårfjerning

Permanent fjerning av uønsket hårvekst, raskt, effektivt og skånsomt, både i ansikt og på kroppen. Vi benytter oss av markedets beste lasere og medisinsk utdannet personale, som sørger for trygg og sikker behandling

Hud- og ansiktsbehandlinger

Vi utfører en rekke ansiktsbehandlinger basert på aktive produkter som ZO Skin og Skin Better Science, som vi kan tilpasse deg og din hud. Vi utfører også behandlinger som hudsliping/mikrodermabrasjon. 

Kjemisk Peeling

Kjemisk Peeling er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma(brune flekker), solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Det passer for alle hudtyper og hudfarger.

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Dermapen er effektivt for slapp hud, linjer og rynker, pigment, arr, store porer m.m. 

Permanent Makeup

Le Skin utfører permanent makeup av eyeliner, lipliner og øyebryn. Forskjellen på vanlig tatovering og semipermanent makeup er at fargene er naturbasert og at fargen kun blir lagt ca 1 mm under huden istedenfor 3 mm eller mer.

Håndpleie

Vi bruker hendene våre hele tiden, noe som gjør at de blir utsatt for ytre påkjenninger hver eneste dag. Da er det viktig å gi både hud og negler litt oppmerksomhet. Vi  utfører både  klassisk manikyr, shellac, gele og neglestøping/forlengelse. 

Fotpleie

Fotpleie er perfekt for deg som er mye på bena og ønsker flotte negler. Hos Le Skin utfører vi både full fotpleiebehandling med fotbad, klassisk pedikyr eller kun shellac. Du kan velge mellom fransk eller ensfarget. 

Vipper, bryn & voks

Enten du ønsker farge, form eller styling av vipper eller bryn har vi behandlingen for deg. Vi har rikelig med erfaring innen alt bryn- og vipperelatert, og du vil alltid være i trygge hender hos oss. Vi utfører også et lite utvalg av voksbehandlinger. 

Kontroller

I noen tilfeller kreves det at vi gjennomfører  kontroller etter en medisinske injeksjonsbehandlinger eller ved bruk av medisinske kremer som ZO Skin Health, ZO Medical eller Skin Better Science. 

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag: 10.00 – 20.00

Tirsdag – Fredag: 10.00 – 18.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.