LED-LYS BEHANDLING

LED-lysbehandling er en ikke-invasiv lysbehandling som stimulere dannelse av nye blodkar og erstatter skadede celler i blodårene, som øker blodtilførselen til huden ved hjelp av bølgelengder. LED-lysbehandling øker mengden energi i hudcellene, som gjør at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer, og raskere kvitter seg med avfallsstoffer. LED-lys egner seg i kombinasjon med andre behandlinger, som f.eks. dermapen eller mesoterapi.

LED-lys behandling med maske

950,-

30min

LED-lys etter mesoterapi/hudpleie

350,-

10min

skinpen og microneedling

Dermapen™ er en avansert form for microneedling som reduserer små linjer og rynker rundt munn og/eller under øynene, gir hudforbedring av arr og strekkmerker. Medisinsk Dermapen™ er en unik behandling for å bygge opp hudens styrke og øke proteinet i bindevevet. Resultatet er en glattere, jevnere og forynget hud.

BB Glow foundation

2300,-

1 behandling hele ansiktet

BB Glow foundation Kur

8000,-

5 behandlinger hele ansiktet

BB Glow foundation øyne

990,-

Mørke ringer rundt øyepartiet

BB Glow foundation påfyll etter kur ansikt

990,-

BB Glow foundation kur

4200,-

5 bBehandlinger øyepartiet

BB Glow foundation påfyll etter kur øyepartiet

590,-

HUDPLEIE

Hudsliping / Mirkodermabrasjon

890,-

Skin Better Science peel 30%

1450,-

ZO Stimulation Peel

1450,-

En stimulerende behandling som kombinierer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Perfekt som lunch- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

ZO Stimulation Peel Kur

5800,-

5 Behandlinger

ZO Ultra Hydration

1650,-

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud.

ZO Skin Brightening

1950,-/75min

En ansiktsbehandling som tar sikte på å korrigere og forhindre hyperpigmentering og ujevn hudtone. Ved å kombinere en unik blanding av aktive ingredienser og milde eksfolierende midler, hjelper denne behandlingen med å minske mørke flekker og solskader. Resultatet er en klarere, lysere og mer ungdommelig hud. Behandlingen kan også hjelpe med å redusere fine linjer og forbedre hudens tekstur. Perfekt for de som søker en umiddelbar oppstrammende effekt og et friskere utseende.

ZO Blemish & Oil Control

1850,-

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper og talg kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakkemassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

Zo Signature Treatment

2750,-

Ansikt, hals og decollete

ZO Clear up

1100,

Effektivisering av den klassiske dyprens behandlingen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og anti inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

ZO Hydra Fill Up

790,-

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenoppretttes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

ZO Bright Up

890,-

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden den perfekte glød.

Innoaesthetics Mandelage peel

650,

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.