LED-LYS BEHANDLING

LED-lysbehandling er en ikke-invasiv lysbehandling som stimulere dannelse av nye blodkar og erstatter skadede celler i blodårene, som øker blodtilførselen til huden ved hjelp av bølgelengder. LED-lysbehandling øker mengden energi i hudcellene, som gjør at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer, og raskere kvitter seg med avfallsstoffer. LED-lys egner seg i kombinasjon med andre behandlinger, som f.eks. dermapen eller mesoterapi.

LED-lys behandling med maske

950,-

30min

LED-lys etter mesoterapi

350,-

10min

Dermapen, skinpen og microneedling

Dermapen™ er en avansert form for microneedling som reduserer små linjer og rynker rundt munn og/eller under øynene, gir hudforbedring av arr og strekkmerker. Medisinsk Dermapen™ er en unik behandling for å bygge opp hudens styrke og øke proteinet i bindevevet. Resultatet er en glattere, jevnere og forynget hud.

Dermapen ansikt m/peel, serum, maske og LED-lys

2900,-

Dermapen ansikt+hals m/ peel, serum, maske LED-lys

3900,-

Dermapen m/ peel,meso, serum, maske + LED-lys

4900,-

Le Skin's signatur behandling med mandelpeel, mesoterapi, serum, maske og led-lys

BB Glow foundation

2300,-

1 behandling hele ansiktet

BB Glow foundation Kur

8000,-

5 behandlinger hele ansiktet

BB Glow foundation øyne

990,-

Mørke ringer rundt øyepartiet

BB Glow foundation kur

4200,-

5 bBehandlinger øyepartiet

BB Glow foundation påfyll etter kur øyepartiet

590,-

HUDPLEIE

Skin Better Science Peel 30%

1450,-

ZO Stimulation Peel

1450,-

En stimulerende behandling som kombinierer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Perfekt som lunch- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

ZO Stimulation Peel Kur

5800,-

5 Behandlinger

ZO Ultra Hydration

1650,-

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud.

ZO Skin Brightening

1950,-/75min

Anti-Ageing formula En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Perfekt som lunch- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

ZO Blemish & Oil Control

1850,-

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper og talg kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakkemassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

Zo Signature Treatment

2750,-

Ansikt, hals og decollete

ZO Clear up

1100,

Effektivisering av den klassiske dyprens behandlingen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og anti inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

ZO Hydra Fill Up

790,-

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenoppretttes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

ZO Bright Up

890,-

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden den perfekte glød.

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag: 10.00 – 20.00

Tirsdag – Fredag: 10.00 – 18.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.