Biostimulator

 

Behandling med Ameela® er en innovativ og effektiv måte å gjenopprette hudens fasthet og elastisitet på, og sikrer en sunn hud som er beskyttet mot frie radikaler og celleskader. Ameela® trekker til seg stamceller til behandlingsområdet, gir et løft og virker antialdrende ved å stimulere fibroblasten til dannelse av kollagen type 1. 

Finn en time som passer deg og bestill en konsultasjon

Områder og priser

21 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger. Utføres ikke på gravide eller ammende.

Ameela medium/Strong fukt, volum og løft

3900,-

Ameela Strong/medium 2 sprøyter

7300,-

Ameela Soft / eyes 2 ml

3500,-

Ameela Soft / eyes 2 ml, sprøyter

6000,-

Ameela full face, 3 sprøyter av 2 ml

8250,-

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Om fillerbehandling + -

Fillere er brukt for å skape ansiktsvolum, kontur og redusere rynker. Behandlingen omfatter flere nålestikk og injeksjoner under huden. Fillere er midlertidige og det gis ingen garanti for varighet, da dette avenger av en rekke individuelle faktorer som blant annet metabolisme, livsstil og røyking. Det gis ingen garanti for resultat. Produkttype, kvantum og produktdistribusjon gjøres i samråd med kunden. Den gjennomsnittlige holdbarheten for leppebehandlinger er kortere en for behandlinger av andre områder. Dette skyldes den høye vaskulariseringen og aktiviteten i leppeområdet. Det kan være nødvendig med en etterbehandling etter den første injeksjonen for à optimalisere resultatet og for at effekten skal holde seg så lenge som mulig.

Klumper + -

Ved injeksjon av filler kan det oppstå klumper. Dette er ufarlig og produktet kan bearbeides på egenhånd ved massasje for en jevnere fordeling av produktet. Ta kontakt for videre oppfølgning dersom det oppstår harde klumper som ikke lar seg massere bort på egenhånd.

Injeksjonsfare + -

Etter en behandling vil det vare små stikksteder som er mottakelige for bakterier og mikrober. Det er derfor viktig p ikke ta på injeksjonsstedet samt avvente med å smøre krem eller leppepomade på behandlingsstedet i minst 2 timer etter behandlingen.

Hevelse og blåmerker + -

Etter filler-injeksjoner vil det behandlede området bli ømt, vondt, hovent, rødlig og i noen tilfeller kan det oppstå blåmerker. Blåmerker er vanlig og helt ufarlig, og forsvinner normalt av seg selv innen 7 dager. Smerter i det behandlede området er normalt og burde behandles med Paracet 1 gram og 600mg ibuprofen her 6 time de tre påfølgende dagene. Smerten er ufarlig, men skyldes traume etter prosedyren og fillerens vekst i vevet. Ta kontakt for oppfølgning hvis sterk smerte vedvarer ut over de 3 første dagene.

Ta kontakt for oppfølging hvis hevelse vedvarer utover dette.

Dette må du unngå + -

Aktiviteter som gir rødme og økt blodsirkulasjon som sterk varme, trening, solarium og alkohol til hevelsen og smerten har avtatt da dette kan forsterke hevelsen og smerten i området.

Unngå tannlegebesøk samme dag som behandling med filler.

Risiko/Annet + -

Behandlingen medfører en rekke sjeldne risikoer som: vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (gra, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet i ett område, arrdannelse, allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svert sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) eller knuter ved injeksjonsstedet. I sjeldne tilfeller kan filler bli injisert i en blodåre som kan skape okklusjon. Dette kan i svært sjeldne tilfeller gi nekrose(celledød). Ta kontakt umiddelbart om noen komplikasjoner skulle oppstå slik at vi kan følge deg opp på best mulig måte. 

Kontraindikasjon – hvem kan ikke få filler? + -

  • Gravide (dersom du ammer må du informere behandler om dette)
  • Ved infeksjoner i området som skal behandles
  • Ved bruk av enkelte blodfortynnende medisiner
  • Ved tidligere allergiske reaksjoner på filler
  • Personer med autoimmune sykdommer
Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.