Microneedling med Dermapen

Microneedling med Dermapen

Dermapen™ er en avansert form for microneedling som reduserer små linjer og rynker rundt munn og/eller under øynene, gir hudforbedring av arr og strekkmerker.

Hva er Dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling som stimulerer huden til cellefornyels og økt kollagenproduksjon. Ved å lage små mikrokanaler i huden, fraktes flere næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Behandlingen lager små «kontrollerte» skader som setter i gang hudens reparasjonsprosesser og stimulerer kollagenproduksjon og cellevekst. Dermapen hjelper med: 

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen med dermapen vil flere små nåler penetrere huden. Nålene vil lage små mikrokanaler i huden som vil sikre at de aktive ingrediensene fra serumet vi sluser ned i huden, blir tatt opp effektivt. Dybden på nålen kan justeres utfra hvilket område som skal behandles, og hvor dypt nålen skal. Det vil oppleves relativt smertefritt, men noen områder er mer følsomme enn andre, og kan føles som «sliping» av huden i større eller mindre grad.

Dermapen

Dermapen ansikt m/peel, serum, maske og LED-lys

2900,-

Dermapen ansikt+hals m/ peel, serum, maske LED-lys

3900,-

Dermapen m/ peel,meso, serum, maske + LED-lys

4900,-

Le Skin's signatur behandling med mandelpeel, mesoterapi, serum, maske og led-lys

Dermapen dyp

Dermapen / Microneedling arrbehandling lokalt + LED-lys

2400,-

Dermapen/ microneedeling meso/serum håravfall

3500,-

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan ta Dermapen? + -

Dermapen er egnet for alle som enten ønsker en generell hudforbedring, eller sliter med spesifikke problemstillinger. Det egner seg for alle hudtyper, og behandlingen vil tilpasses individuelt basert på behov og ønsker. 

Hvem er ikke egnet for Dermapen? + -

Dermapen er ikke egnet for:

  • Gravide og ammede
  • Bruker sterke legemidler for aknebehandling
  • Har en aktiv betennelse i huden, akne feks.
  • Eksem
  • Aktivt herpesutbrudd/perioral dermatitt
  • Rosacea 

Er Dermapen vondt? + -

Behandlingen er relativt smertefri, men noen områder er mer følsomme enn andre. Dagsform, hudtilstand og smerteterskel er faktorer som påvirker den enkeltes opplevelse.
Om du skal behandle rynker og arr vil det kreve dypere behandling og kan føre til noe mer ubehag. En kan da bedøve de ømmeste områdene med en bedøvende krem i forkant av behandlingen

Hvor mange behandlinger trenger jeg? + -

Antall behandlinger som er anbefalt for å oppnå optimalt resultat varierer, og kommer an på hvilke hudtilstander du ønsker å forbedre. På generell basis er det anbefalt med 3 til 5 behandlinger for best resultat. 

Effekten skjer gradvis men kan også gjentas hver 4-6 uke om ønskelig for kontinuerlig hudforbedring. 

Hva må jeg tenke på før behandling? + -

Før behandling med Dermapen må du avslutte bruk av Retinol-produkter/behandling minst 1 uke før. 
Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte disse minst 48 timer før behandling.

Hva må jeg tenke på etter behandling? + -

Etter behandling med Dermapen vil du kunne bli varm og rødlig i huden, og du vil føle en form for solbrenthet samme kveld. Dette vil roe seg i løpet av det første døgnet, og du kan bruke make-up etter 24 timer. Noen kan oppleve lettere grad av flass og lokal hevelse. Du bør bruke solfaktor med høy SPF, samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering den første uken etter behandlingen.

Når ser jeg resultater? + -

Du vil se resultater allerede etter første behandling, men de langvarige og signifikante resultatene vil bli synlige etter 3-6 behandlinger. Din hudtilstand vil fortsette å forbedre seg de påfølgende 6-12 månedene etter siste behandling, og effekten vil øke i kombinasjon med tilpasset produkter hjemme. 

Viktig Info! + -

Behandlingen egner seg ikke for gravide eller ammende, personer med pågående infeksjon, feber eller nedsatt allmenntilstand eller hvis man har brukt isotretinoin siste 3 mnd.

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.