Fjerne tatovering

Har du en gammel tatovering som du ønsker å få fjernet? Hos Le Skin kan vi fjerne tatoveringen din på en trygg og effektiv måte. Før behandling utføres en gratis konsultasjon hvor du vil kunne stille spørsmål, samt få bedre innblikk i selve prosedyren, hva du kan forvente og prisoverslag.  Vi bruker QS-Nd:yag tatoveringsfjerning fra Alma lasers for fjerning av både mørke farger, røde og gule tatoveringer. 

Finn en time som passer deg og bestill en konsultasjon

Områder og priser

21 års aldersgrense. Utføres ikke på gravide eller fullammende. 

Område 5x5 cm

2200,-

Per gang

Område 10x10 cm

2750,-

Per gang

Fjerne dyp pigmentering

1650,-

Harmony XL PRO

Behandlingsområde
Hudfornyelse, tone & tekstur, løfting, vaskulære(blodkar og couperose) og pigmenterte lesjoner, tatoveringer, akne og akne arr.
Lasertype
LP Nd:yag, IPL/Dye-vl, Ipxel, Clear Skin og Clear Lift.
Hudfarge
I-VI(Varierer ut i fra type behandling)

Harmony XL PRO

Behandlingsområde
Hudfornyelse, tone & tekstur, løfting, vaskulære(blodkar og couperose) og pigmenterte lesjoner, tatoveringer, akne og akne arr.
Lasertype
LP Nd:yag, Dye-vl, Ipxel, Clear Skin og Clear Lift.
Hudfarge
I-VI(Varierer ut i fra type behandling)

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hva må jeg tenke på før og etter behandling? + -

Når man skal fjerne tatovering med laser er det svært viktig å unngå sol på det området man ønsker å behandle i 6 uker før, og 6 uker etter behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg? + -

Antall behandlinger varierer veldig, både pga ulike fargestoffer og metoder det er brukt ved laging av tatoveringen og hvor på kroppen det er tatovert. 

Hvor lenge må jeg vente mellom hver behandling? + -

Det bør gå minst 8 uker mellom hver behandling

Er det vondt å fjerne tatovering? + -

Det sies at å fjerne tatoveringer kan være litt smertefullt, men det vil også variere fra person til person. Vi bruker også en blåsemaskin/simmer  for smertelindring og demping av hudirritasjon etter behandling. 

Kan jeg få bedøvelse? + -

Det kan du. Om du ønsker bedøvelse bør du komme 30-45 min før timen din slik at den får ordentlig tid til å virke. 

Blir det arr etter fjerning av tatovering? + -

Om behandlingen blir utført korrekt vil laseren bryte ned blekket uten å skade huden. 
Med tiden vil lymfesystemet sørge for at blekket transporteres vekk fra huden og ut av kroppen. Tatoveringen vil derfor gradvis blekne og bli borte, helt uten arr og misfarginger.

Vil tatoveringen(e) forsvinne helt? + -

Om tatoveringen forsvinner helt vil variere og kommer ann på hvor dypt den sitter og typen blekk. I de fleste tilfeller vil tatoveringene blekne mye, men spor av av den vil kunne forekomme. 

Hvordan fungerer behandlingen? + -

Lasere som brukes til tatoveringsfjerning skal være såkalt Q-switch. Laseren gjør at blekket blir knust opp i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket. Man må være klar over at det å fierne tatoveringer tar tid, og det er ikke alltid hele tatoveringen forsvinner. 

Er det bivirkninger? + -

Selv om tatoveringsfjerning med er trygt(om det gjøres riktig) , kan det noen ganger forekomme kortvarige bivirkninger. Disse kan være rødhet, hevelse, midlertidig sårdannelse, blemmer, kløe eller midlertidig misfarging av huden. Under konsultasjonen vil du bli informert om alle de forskjellige bivirkningene som kan oppstå.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg? + -

Du booke en gratis konsultasjonstime før laser behandlinger på leskin.no, ringe oss på 94133553 for mer informasjon eller du kan sende en e-post til siri@leskin.no

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.