ZO Skin Health hudpleie og kremprogrammer

Zo Skin Health Kremprogrammer

Hudpleieprogrammene settes sammen individuelt og tilpasses din hudtype og din motivasjon.

Hudpleieprogram tilpasset deg

Le Skin er sertifisert ZO Skin Health-klinikk og har jobbet med ZO Skin produkter siden 2003. Vi har lang erfaring med å sette opp skreddersydde kremprogrammer tilpasset din hud. Vi veileder og skreddersyr kremprogrammer for bla:

Hva er sunn hud?

ZO Skin Health er en hudpleieserie som er utviklet av Dr. Zein Obagi for å gi effektive resultater for ulike hudproblemer. Ifølge Dr. Obagi og ZO Skin Health handler sunn hud om å oppnå en balansert og beskyttet tilstand gjennom hele livet. Zo definasjon på sunn hud er myk, fast/stram, jevnt farget, hydrert, motstandsdyktig og fri for sykdom. Sentrale prinsipper i denne tilnærmingen er å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden for å forbedre fasthet og redusere aldringstegn. De vektlegger også styrking av hudbarrieren for å beskytte mot ytre påvirkninger, samt opprettholdelse av fuktighetsbalansen for å unngå dehydrering.

Dra
Dra

Hvordan utføres et kremprogram?

1. Analyse med Visia

Det første steget vil være en hudkonsultasjon med en Visia analyse. Med VISIA har vi mulighet til å se dypere ned i hudlagene samtidig som vi kan vi se hvordan huden din kommer til å se ut om noen år. Vi vil også kunne bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud. I en hudkonsultasjon med Visia vil vi kunne eksempelvis se hvor dypt pigmentflekker går og eventuelt mengde bakterier, som vi ikke kan se på overflaten. Dette vil kunne gi oss et mer riktig og presist bilde av din hudtilstand, som også gjør at vi lettere kan finne riktige produkter og program.

2. Forventninger og motivasjon

Under konsultasjonen vil vi prate om dine tidligere erfaringer, ønsker og mål for å kunne bedre tilpasse et kremprogram som passer din rutine, hudtype og motivsjon. Vi vil også gå gjennom hva dine forventninger er slik at vi sammen skaper et realistisk bilde av prosessen.

3. Vi setter protokollen

Når vi har satt sammen en protokoll følger du denne hver dag over en lengre periode. Hvor lenge du går på programmet og/eller hvor mange produkter du skal bruke kommer ann på om du skal ha et forebyggende program eller et mer aggressivt behandlingsprogrammer for hudlidelser eller anti-age med en tidsbegrenset behandlingsfase.

4. Oppfølging og kontroller

Du vil måtte komme til jevnlig kontroller underveis slik at vi kan se hvordan huden din responderer, for å sikre riktig behandling til enhver tid.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hva er ZO Skin Health? + -

ZO Skin Health er et hudpleiemerke som tilbyr omfattende løsninger for forskjellige hudtilstander. Merket ble grunnlagt av Dr. Zein Obagi, en anerkjent hudlege og pioner innen medisinsk hudpleie.

Hva er forskjellen mellom ZO Medical og ZO Skin Health? + -

ZO Medical er en medisinsk hudpleieserie som er utviklet for å behandle mer alvorlige hudproblemer, som akne, arr, melasma, dyp pigmentering og solskader. ZO medical brukes ikke på gravide og ammende.  ZO Skin Health er en mer generell hudpleieserie som er utviklet for å opprettholde og forbedre hudens helse.

Hvordan velger jeg riktig ZO Skin Health-regime for min hudtype? + -

ZO Skin Health tilbyr flere forskjellige regimer som er spesielt utviklet for ulike hudtyper og tilstander. For å velge riktig regime må du booke en konsultasjon slik at vi kan hjelpe deg med å bestemme hvilke produkter som vil fungere best for din hud. Bruk av ZO Skin Produkter krever også  jevnlig oppfølging. 

Hvordan skal jeg bruke ZO Skin Health produktene? + -

ZO Skin Health produktene skal brukes i en bestemt rekkefølge, avhengig av hudtypen og problemet som skal behandles.

Er ZO Skin Health-produkter egnet for sensitiv hud? + -

ZO Skin Health har også produkter som er spesielt utviklet for sensitiv hud, hvor de fleste produktene er formulert for å gi en beroligende og nærende effekt på huden, samtidig som de reduserer irritasjon og rødhet. Det anbefales å starte med lavere konsentrasjoner av aktive ingredienser og å øke gradvis etter hvert som huden tilpasser seg.

Hvilke resultater kan jeg forvente? + -

Resultater vil variere, men i de aller fleste tilfeller vil man kunne se en betydelig forskjell allerede etter noen få uker. Huden din vil få en jevnere farge og bli klarere. I motsetning til konvensjonelle hudkremer som bare arbeider i hudoverflaten, virker kremprogrammet aktivt i dybden. Hudens kvalitet og elastisitet forbedres, den naturlige aldringsprosessen reduseres, og uønsket pigmentering reduseres.

Hvordan kan jeg få best mulig resultater fra ZO Skin Health-produkter? + -

For å få best mulig resultater fra ZO Skin Health-produkter, bør du følge instruksjonene for bruk nøye, og være tålmodig. Det kan ta noen uker før du ser resultater, og det er viktig å gi produktene tid til å virke. 

Er det bivirkninger ved kremprogrammene? + -

Noen programmer kan innebære en del reaksjoner som rødhet, flassing samt tørr og stram hud, men til gjengjeld kan man forvente resultater som få andre hudpleieserier kan vise til. 

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg? + -

Du booke en konsultasjonstime på leskin.no, ringe oss på 94133553 for mer informasjon eller du kan sende en e-post til siri@leskin.no

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.