Blodkar, Couperose og rødmussethet

Overfladiske blodårer/kar i ansikt og kropp kan behandles med laser. Hos Le Skin behandles blodkar med Harmony Nd:yag karlaser og/eller med IPL/DYE-VL lyslaser. Blodkar på bena behandles med enten Sklerosering, Nd:yag karlaser og samme laser benyttes på større couperose i ansiktet samt små røde flekker på kropp (cherryspots/jordbærflekker) IPL/DYE-VL behandler bedre små couperose samt rødmussethet og pigmentflekker kan også behandles.

Finn en time som passer deg og bestill en konsultasjon

Dra

Områder og priser

21 års aldersgrense. Utføres ikke på gravide eller fullammende. 

Karlaser, Små kar/Hemanagiom 1-5 stk ansikt

1650,-

Karlaser, Små kar 5-10 stk ansikt

2530,-

Karlaser, Små kar mer enn 10 stk ansikt

3850,-

Karlaser, sprengte blodkar legger

3490,-

Karlaser, sprengte blodkar lår

3490,-

Karlaser, sprengte blodkar legger og lår

5400,-

IPL/Dye VL Små kar/rødme kinn og nese pr gang

2060,-

IPL/Dye VL helt ansikt couperose og rødmussethet

4125,-

IPL Hals pigment og rødmussethet

2750,-

IPL/Dye VL Bryst forbedring rødmussethet

4125,-

Harmony XL PRO

Behandlingsområde
Hudfornyelse, tone & tekstur, løfting, vaskulære(blodkar og couperose) og pigmenterte lesjoner, tatoveringer, akne og akne arr.
Lasertype
LP Nd:yag, IPL/Dye-vl, Ipxel, Clear Skin og Clear Lift.
Hudfarge
I-VI(Varierer ut i fra type behandling)

Harmony XL PRO

Behandlingsområde
Hudfornyelse, tone & tekstur, løfting, vaskulære(blodkar og couperose) og pigmenterte lesjoner, tatoveringer, akne og akne arr.
Lasertype
LP Nd:yag, Dye-vl, Ipxel, Clear Skin og Clear Lift.
Hudfarge
I-VI(Varierer ut i fra type behandling)

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvordan behandles sprengte blodkar? + -

Ved en IPL/DyeVL behandling brukes lys for a varme opp blodkarene. Energien fører til at overfladiske blodkar skades og klapper sammen. På denne måten vil også rødmen i huden både dempes, og forsvinne etter noen behandlinger.

Hvem kan ikke behandles? + -

En vellykket behandling forutsetter at blodkarene er under 5 mm i diameter. De fleste årer med rød eller blå farge kan behandles.

Går man på medisiner som gjør huden lysømfintlig bør man ikke behandles med laser/IPL. Har man gått på Isotretinoin bør man vente minst 6 mnd etter avsluttet kur før man kan starte behandling. Kunder som har lett for å danne arr eller keloider, bruker blodfortynnende medisiner eller kremer som gjør huden lysømfintlig - skal ikke behandles.

Pga manglende data, behandles ikke gravide.

Hva må jeg tenke på før behandlingen? + -

Alle som skal behandles må tenke på følgende: 

1.Unngå sol og solarium minst 4 uker før behandling av ansikt og minst 6 uker før behandling av kropp da fargen sitter lengre her. 

2. Huden må ikke utsettes for kjemisk peel  mnd før en behandling. 

Huden ma heller ikke utsettes for kjemisk peel 3 mnd for en behandling. Fruktsyrepeel og a-vitamin krem må ikke benyttes siste uken for behandling. Man bør heler ikke ha brukt selvbruning de siste 2 ukene for behandlingen.

3. Opplys alltid om hvilke medisiner du bruker, eller om du har startet med noen nye - når du kommer tilbake til neste behandling.

4. Før behandling må huden vaskes grundig, og sminke eller kremer fjernes.

Hva må jeg tenke på etter behandlingen? + -

I etterkant av en behandling:

 

1.Det er viktig at både for og etter behandling, at huden er så blek som mulig, altså uten solpåvirkning i minimum 4-6 uker både før og etter behandling. Blek hud gjor risikoen for hudreaksjoner minimale, og effekten av behandlingen bedre.

2. Behandlingen kan gi blåmerker i tiden etterpå. De kan variere fra et par dager til noen få uker.

3.Huden kan hovne opp å gi en lett rødme I behandlingsområdet i 2-3 dager. Dersom det skulle oppstå blemmer/sår etter behandling vil disse forsvinne etter noen dager. Ikke plukk på disse, men ta heller kontakt med klinikken for riktig krembehandling.

4. Det kan også oppstå arr og sår, men det er svært sjeldent.

5. Vi anbefaler à bruke K-ceutic som en beroligende og helende krem, laget for bruk etter laserbehandlinger, denne kremen inneholder også SPF 50.

Trenger jeg flere behandlinger? + -

Flere behandlinger er nesten alltid nødvendig for å oppnå best resultat. Ofte er det mellom 1-5 behandlinger, men det er veldig individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Man bør vente ca 4-6 uker mellom hver behandling for at huden skal få tid til å reparere seg mellom hver runde. 

Huden skal vare helt leget, for supplerende behandling, og det kan ta lang tid for prosessen er avsluttet.

Hvordan foregår behandlingen hos Le Skin? + -

Øyebeskyttelse benyttes under hele behandlingen.

Ved bruk av laser på ben bruker vi i gele for smertelindring og for å hindre hudirritasjon i tillegg til innebygget kjøling i laserhode også en kaldluftsblåser/simmer.

Laseren blir deretter ført over det aktuelle området på huden. Ved IPL/DyeVL bruker man gele. Ved hver impuls som utløses får man en kortvarig svie og stikkende følelse. 

Etter behandlingen kan det oppstå noe hevelse og rødhet, som kan vare fra et døgn til en uke. Det er viktig med god hygiene etter behandlingen og bruk gjerne en mild hudrens morgen og kveld.

Ved behandling av hud som er brun er det økt risiko for pigmentforstyrrelser, enten i form av mindre eller mer pigmenterte flekker. Disse vil alltid forsvinne av seg selv etter en stund. 

Hvor varig er resultatet? + -

Overfladiske blodkar fiernes permanent, men det kan komme nye. Man kan aldri garantere at alle kar forsvinner helt, men som regel oppnår man en betraktelig bedring.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg? + -

Du booke en gratis konsultasjonstime før laser behandlinger på leskin.no, ringe oss på 94133553 for mer informasjon eller du kan sende en e-post til siri@leskin.no

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.