Rynker, arr, oppstramming og strekkmerker

Ønsker du å stramme opp huden uten kosmetiske inngrep, kan hudoppstramming med laser, radiofrekvens eller ultralyd være gode alternativer. Le Skin har lang erfaring innen en rekke laserbehandlinger og har i tillegg høy medisinsk kompetanse, som er en nøkkelfaktor for å oppnå et godt resultat. 

Finn en time som passer deg og bestill en konsultasjon

Dra

Områder og priser

*Krever forbehandling av medisinske kremer og bedøvelse i forkant av behandling*

Overleppe + Mikroplasma

5400,-

Rundt munnen

9460,-

Arr/rynker/oppstramming helt ansikt

18700,-

Arr kropp

Fra 5000,-

Strekkmerker

Fra 5000,-

Nedre øyelokk

5390,-

Øvre øyelokk

4345,-

Nedre og Øvre øyelokk

9350,-

Hals og midtre del bryst

9900,-

Accent Plasma medium peel ansikt

8800,-

Accent Plasma light peel ansikt

6490,-

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilke områder kan behandles med laser? + -

Både oppstramming av hud i ansiktet, på haken og resten av kroppen kan utføres. Hvilken behandlingsform som velges, avhenger av hvilket område som skal behandles, samt hva slags hud du har. Dette vil du kunne få mer informasjon om under en konsultasjon. 

Hva er Mikroplasma? + -

Microplasma er en unik hudbehandling som benytter Alma Lasers fraksjonerte radiofrekvensteknologi og benytter plasmaenergi til å skape mikroskopiske hull i huden. Ved bare å delvis skade hudens ytterste lag, blir behandlingen mindre ubehagelig, restitusjonstiden redusert og resultatene kommer raskere. 

Hva er Accent Plasma Peel? + -

Accent Plasma Peel kommer i tre forskjellig "styrker", nemlig light, Medium og Deep. 

Det er en oppstrammende behandling som reduserer linjer, rynker, aknearr, strekkmerker og jevner ut hudoverflaten/hudtonen.

Det er Ca 5 dagers helingstid og huden må forbehandles med medisinske kremer minimum 4 uker før behandling for å oppnå maksimale resultater og hindre eventuelle pigmentforstyrrelser, dette er spesielt viktig på mørkere hudtyper. Behandlingen kan gjøres lokalt på dype rynker rundt munn eller eventuelle arr f.eks i kinn eller i hele ansiktet for generell hudforbedring og oppstramming.

Er disse behandlingene smertefulle? + -

Dette er behandlinger som er litt røffere, så du vil få bedøvelse før behandling. Hvor lite/mye smerte man føler varierer fra person til person. 

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg? + -

Du booke en gratis konsultasjonstime før laser behandlinger på leskin.no, ringe oss på 94133553 for mer informasjon eller du kan sende en e-post til siri@leskin.no

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag: 10.00 – 20.00

Tirsdag – Fredag: 10.00 – 18.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.