Co2 Laserbehandling

Behandling med en CO2-laser er en avansert hudbehandling som brukes til å forbedre hudens tilstand og utseende. Denne effektive metoden innebærer bruk av en laser som avgir konsentrert lysenergi i form av CO2 (karbondioksid). Når laserlyset treffer huden, skjer skapes det en fornyelse av det ytterste hudlaget og bindevevet. CO2-laserbehandlingen har vist seg å ha en oppstrammende effekt på bindevevet, som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og arr.

Finn en time som passer deg og bestill en konsultasjon

Områder og priser

Godartede hudforandringer

Forespørsel

Overleppe

5400,-

Rundt munnen

9460,-

Øvre eller nedre øyelokk

5400,-

Øvre og nedre øyelokk

9460,-

Helt ansikt

25000,-

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hva er CO2-laserbehandling? + -

CO2-laserbehandling er en avansert hudbehandling som bruker en laser som avgir konsentrert lysenergi i form av CO2 (karbondioksid). Den brukes til å fornye det ytterste hudlaget og behandle forskjellige hudproblemer.

Hva kan behandles med CO2-laser? + -

CO2-laserbehandling kan behandle og forbedre hudtilstander som fine linjer, rynker, arr, alderspigmenteringer, solskader, ujevn hudtone og store porer.

Hvordan fungerer CO2-laserbehandling? + -

Laserlyset fra CO2-laseren trenger inn i huden og forårsaker kontrollert skade i det øverste hudlaget. Dette stimulerer kroppens naturlige helingsprosess og resulterer i fornyelse av huden samt produksjon av nytt kollagen for en strammere og jevnere hud.

Er CO2-laserbehandling smertefull? + -

Under CO2-laserbehandlingen kan man oppleve en viss grad av ubehag eller varme. Bedøvelseskrem eller lokalbedøvelse kan brukes for å minimere ubehaget, og vi tilbyr også kjølingsteknikker for å øke komforten under behandlingen.

Hvor lang tid tar en CO2-laserbehandling? + -

Varigheten avhenger av området som behandles og "alvorlighetsgraden" av hudproblemet. Mindre områder kan ta noen minutter, mens større områder kan ta opptil en time. Det kan også være behov for flere behandlinger for å oppnå optimale resultater.

Hva er nedetiden etter en CO2-laserbehandling? + -

Nedetiden varierer avhengig av intensiteten av behandlingen. Vanligvis kan det forventes en nedetid på en til to uker, der huden kan være rød, hoven og skrelle. Det er viktig å følge etterbehandlingsinstruksjonene fra behandlende fagperson for å sikre en god helingsprosess.

Er CO2-laserbehandling trygt? + -

CO2-laserbehandling er generelt trygg når den utføres av kvalifiserte og erfarne fagpersoner. Imidlertid kan det være risiko for bivirkninger som midlertidig hevelse, rødhet eller arrdannelse. Det er viktig å konsultere en hudlege eller kosmetisk behandler for å vurdere om behandlingen er egnet for deg og for å få grundig informasjon om potensielle risikoer og fordeler.

Up
Kontakt

Tlf: +4794133553
Mail: info@leskin.no
Adresse: Slependveien 48, 1341 Slependen

Du finner oss her

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 10.00 – 16.00

Kveld, helg og andre tider etter avtale.